Mijn favorieten

Aankoop

Aankoopbegeleiding

Een woning kopen

Ons kantoor Makelaardij Drenthe kan u onschatbare diensten bewijzen. Wij behoeden u voor een woningaankoop waar u achteraf niet zo tevreden mee bent of waarvoor u teveel heeft betaald.

Wij waarschuwen u voor eventuele risico's. U bent immers het beste gebaat bij een huis dat ook over een paar jaar nog goed in de markt ligt. Wij kunnen u daarbij adviseren, want wij kennen de regionale markt- en prijsontwikkelingen.

Omdat wij een klein kantoor zijn, is persoonlijke aandacht voor u een vanzelfsprekendheid voor ons. U heeft altijd met dezelfde mensen te maken waardoor er snel een persoonlijke band ontstaat en waardoor wij uw persoonlijke wensen snel kunnen inschatten.

De aankoopfase

Wij kunnen u efficient door de aankoopfase loodsen. Bij het kopen van een huis gaat het tenslotte om een aanzienlijk bedrag. Wij kunnen u ondersteunen bij de hele rompslomp rondom de aankoop. Advisering over de financiering, het voeren van de prijs-onderhandelingen, het regelen van een optie, etc, etc.

Computer netwerk

Iedere NVM-makelaar is aangesloten op het centrale automatiseringsnetwerk van de NVM - Tiara - waarin dagelijks alle via de NVM, LMV en VBO te koop staande woningen worden geregistreerd. Wij kunnen uw woonwensen met behulp van de computer met het aanbod vergelijken zodat wij u een advies op maat kunnen geven.

Hoe gaat u en hoe gaan wij te werk

U geeft u woonwensen aan en verzendt dit per e-mail, u krijgt vervolgens eenmalig het woningaanbod toegezonden, toegespitst op uw zoekcriteria. Wenst u dagelijks op de hoogte gehouden te worden, dan geeft u dat ook aan ons door en otvangt u steeds het laatste aanbod dat voldoet aan uw criteria.

Indien u n.a.v. het aanbod tot bezichtiging wilt overgaan, maken wij voor u de benodigde afspraken, bij voorkeur aansluitend op een dag.

Als u het plezierig vindt per openbaar vervoer naar Assen te komen, dan halen wij u van het station, en gaan met u de geselecteerde woningen/appartementen bezichtigen.

Wanneer u uw "droomhuis" heeft gevonden dan beginnen wij voor u de onderhandelingen, eventueel na het laten maken van een bouwtechnokeuring.

Bij de door ons, voor u, aangekochte woning kunnen wij voor een BOUWTECHNOKEURING zorgen. Deze keuring wordt gemaakt door een onafhankelijk bouwkundige. Er wordt dan een uitvoerig verslag van de woning gemaakt en ook zaken onderzoicht die u en ik niet met blote oog kunnen zien(bijv. op het dak, onder de vloer e.d.)

Net als aan een woning, hangt ook aan een aankoopbegeleiding een prijskaartje, echter MAKELAARDIJ DRENTHE verdient zichzelf terug.